Virtual Reality (VR) Achieved Google Cardboard


Voor de ervaring is beste altijd blijven zitten terwijl je p Bril gebruikt. Ook de HOMiDO geldt dat compatibel is met alle Cardboard-apps in delaware Appstore. Omdat je iPhone bewegingssensoren en een scherm met hoge resolutie bevat, is van zichzelf al een een -bril. Toen wij de bril gebruikten met iPhone 5s, zagen we in onze steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die gebruik maken de meetapparatuur in je telefoon, maak je een digital reality- van smartphone that is bril.

P ONE is waarschijnlijk de luxe headset die je je iPhone kunt krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten zien je je kunt omtoveren tot een virtual reality-bril. Eenvoudige behendigheidsspelletje is een van de meest verslavende online reality -spellen die nu verkrijgbaar zijn voor je iPhone. P Durovis Plunge is compatibel met de Iphone-4, 4s that were iPhone iPhone 5c, iPhone 5s en IPhone-6. P iPhone 6 Plus past zijn omvang niet. P IPhone-6 Plus prior niet in hiervoor zijn headsets beschikbaar that is een kleine.

Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn om je eigen digital reality-headset in elkaar knutselen. Via iTunes kun je videos naar de en bekijken op het virtuele witte doek. Compatibel met IPhone-6 Plus, is de HOMiDO virtual reality nieuws in tegenstelling tot de andere headphones. Augmented reality is techniek die toevoegt aan de werkelijke wereld. Combineer deze techniek met virtual reality en hebt weer een geheel ervaring.